Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πώς Να Κατεβάσετε Video Από Το Youtube Και Να Τα Μετατρέψετε Σε Τύπο Της Επιλογής Σας.




1.Πηγαίνετε στο http://www.youtube.com/

2.Δείτε το video που θέλετε.Ο σκοπός είναι να τελιώσει η ΡΟΖ μπάρα κάτω απο το video.

3.Όταν τελιώσει η η ροζ μπάρα,πατηστε στον Internet Explorer την επιλογή ''Εργαλεία'' ή ''tools'' και αμέσως μετά κλικ στο ''Επιλογές Internet'' ή ''Internet Options'' ,όπως βλεπετε στην παρακάτω εικόνα.
















4.Αφού ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα πρέπει να ειστε στο ''Επιλογές Internet -->Γενικά'' ή ''Internet Options-->General'',όπως στην εικόνα παρακάτω...






















5.Στην καρτέλα ''Γενικά'' πατήστε στο ''Ιστορικό Περιήγησης'' ή ''Browsing History'' tην επιλογή ''Επιλογές'' ή ''Settings'',όπως βλέπετε στο κόκκινο κουτί στην παραπάνω φωτογραφία.

6.Στη συνέχεια πατήστε ''Προβολή Αρχέιων'' ή ''View Files''.

7.Εδώ πολύ πιθανών να σα βγάλει ένα κατεβατό από αρχεία πολλών τύπων(Temporary Internet Files).Ταξινομήστε τα κατά φθίνουσα σειρά(Από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο) κάνοντας δεξί κλικ-->Ταξινόμηση κατά--->Μέγεθος-Φθίνουσα Σειρά.



Temporary Internet Files









8.Το video που είδατε προηγουμένως στο youtube έχει μια ονομασία ''...videoplayback...'' κάπως έτσι...






9.Κάντε το αντιγραφή και επικκόληση στην επιφάνεια εργασίας.

10.Μετα κατεβάστε το Format Factory. Link:http://www.brothersoft.com/download-formatfactory-98431.html

11.Εγκαταστήστε το και ανοίξτε το το Format Factory.exe

12.Μόλις το ανοίξετε το κεντρικό μενού στα αριστερά σας έχει τις επιλογές μετατροπής
13.Επιλέξτε την επιλογη ''Ήχος'' και μετά ''Όλα σε mp3'' άμα θέλετε να μετατρέψετε το video σε mp3.Εχει και περισσοτερες επιλογές ώστε να μετατρέψετε το video σε ό,τι τύπο θέλετε.





14.Μετά κλικ στο Προσθήκη αρχείου και φορτώστε το video πυ κάνατε επικκόληση στην επιφάνεια εργασίας.μετα πατήστε ''οκ'' και ''Εναρξη''.Το video μετετρέπετε σε mp3.

15.Μόλις τελιώσει η μετατροπή,πατήστε ''Φάκελος Εξαγωγής''πάνω δεξιά.Εκεί είναι το video που είδατε παραποιημένο σε mp3.



Σημείωση:Στα Temporary Internet Files κάθε φορά που κάνετε αντιγραφή το αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε καλό είναι να το σβήνετε αφού κάνετε την επικκόληση να το σβήνετε από τα Τemporary Internet Files γιατί μπορει να μπερδευτήτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου